ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Blog RSS Feed

10 Μαρ Οφέλη ενεργών θαλάσσιων συστατικων αποκλειστικά στις τροφές Pro-Nutrition για ζωτικότητα και ευεξία του σκύλου και της γάτας.
admin 0 267
Αυτά τα θαλάσσια ενεργά συστατικά έχουν αποδεδειγμένα ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία του κατοικιδίου σας.Καρπός ιατρικής έρευνας, το σύμπλεγμα «Marine Active Benefit», το οποίο περιέχεται σε όλες τις τροφές Pro-Nutrition, έχει αναγνωρισμένη θετική επίδραση στη ζωτικότητα και στην ευεξία της γάτ..
13 Φεβ ALOE VERA Σύμμαχος στην πέψη των ζώων συντροφιάς
0 315
Τα φυτά είναι ευρέως αναγνωρισμένα ως τα «παλαιότερα φάρμακα στον κόσμο», αφού χρησιμοποιούνται εδώ και χιλιετίες για να ανακουφίζουν τους ανθρώπους από διάφορες παθήσεις.Για πολλούς η φυτική ιατρική, γνωστή και ως φυτοθεραπεία, εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει σήμερα μια φυσική και ήπια φαρμακευτική λ..
23 Ιαν Τα οφέλη των προβιοτικών για την υγεία των κατοικιδίων
petpassalisuser1 0 323
Τα προβιοτικά έχουν αποδεδειγμένα ευεργετική επίδραση στην ανθρώπινη εντερική χλωρίδα.Τι ισχύει για τον σκύλο ή τη γάτα σας; Ακριβώς το ίδιο!Η ισορροπία της εντερικής χλωρίδας είναι παράγοντας-κλειδί για την πεπτική υγεία του κατοικιδίου σας. Τα προβιοτικά –των οποίων η χρήση τόσο στην ανθρώπινη δια..
09 Σεπ Η άθληση κάνει καλό στην υγεία του σκύλου σας και στη δική σας!
0 378
Η τακτική σωματική δραστηριότητα είναι αποδεδειγμένα ευεργετική για την υγεία σας. Σας βοηθά να παραμένετε σε καλή φόρμα και ευεξία. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον σκύλο σας!Κάθε σκύλος έχει ανάγκη να είναι σωματικά δραστήριος, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυλή του. Υπολογίζεται ότι, για να ικ..
09 Σεπ Τα μυστικά της επιτυχημένης αλλαγής τροφής
0 489
Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τροφή στο κατοικίδιό σας – είτε φυσιολογικοί παράγοντες (ενηλικίωση, στείρωση, αλλαγές στον τρόπο ζωής κ.λπ.) είτε εμφάνιση διαταραχών υγείας (προβλήματα ουροποιητικού, δερματικές παθήσεις κ.ά.).Η ομαλή μετάβαση σε νέα τροφή είναι σημαντική..
09 Σεπ Η στειρωμένη γάτα έχει ειδικές διατροφικές ανάγκες
0 347
Μόλις στειρώσατε τη γάτα σας; Ο μεταβολισμός και οι συνήθειές της θα αλλάξουν!Τι αλλάζει όμως στη διατροφή της;Μετά τη στείρωση, οι σεξουαλικές ορμόνες της γάτας σας μειώνονται. Η μείωση αυτή επιφέρει επίσης μείωση (έως και 30%) των ενεργειακών της απαιτήσεων, περιορισμό της σωματικής δραστηριότητας..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Pet Passalis. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου