ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Blog RSS Feed

09 Σεπ Η άθληση κάνει καλό στην υγεία του σκύλου σας και στη δική σας!
0 98
Η τακτική σωματική δραστηριότητα είναι αποδεδειγμένα ευεργετική για την υγεία σας. Σας βοηθά να παραμένετε σε καλή φόρμα και ευεξία. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον σκύλο σας!   Κάθε σκύλος έχει ανάγκη να είναι σωματικά δραστήριος, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυλή του. Υπολογίζεται ότι, για ..
09 Σεπ Τα μυστικά της επιτυχημένης αλλαγής τροφής
0 145
Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τροφή στο κατοικίδιό σας – είτε φυσιολογικοί παράγοντες (ενηλικίωση, στείρωση, αλλαγές στον τρόπο ζωής κ.λπ.) είτε εμφάνιση διαταραχών υγείας (προβλήματα ουροποιητικού, δερματικές παθήσεις κ.ά.).   Η ομαλή μετάβαση σε νέα τροφή είναι σημα..
09 Σεπ Η στειρωμένη γάτα έχει ειδικές διατροφικές ανάγκες
0 155
Μόλις στειρώσατε τη γάτα σας; Ο μεταβολισμός και οι συνήθειές της θα αλλάξουν! Τι αλλάζει όμως στη διατροφή της;   Μετά τη στείρωση, οι σεξουαλικές ορμόνες της γάτας σας μειώνονται. Η μείωση αυτή επιφέρει επίσης μείωση (έως και 30%) των ενεργειακών της απαιτήσεων, περιορισμό της σωματικής δραστηρ..
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Pet Passalis. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου