ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Prestige Kitten 2kg

Prestige Kitten 2kg
Prestige Kitten 2kg
  • Κωδικός: 60770
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Πάνω από 50 χρόνια υγιεινής διατροφής! Από το 1965 αφιερώνουμε όλη μας την τεχνογνωσία και το πάθος μας στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων διατροφής για την ευζωία και την ευτυχία της γάτας και του σκύλου. Οι τροφές της Pro-Nutrition για ζώα συντροφιάς περιέχουν υψηλής ποιότητας συστατικά, προσεκτικά διαλεγμένα απευθείας από τη φύση. Έτσι, παρέχουν στις γάτες και στους σκύλους πλήρη και ισορροπημένα γεύματα.

Πλήρης τροφή για γατάκια, κυοφορούσες ή θηλάζουσες μητέρες και νεαρές στειρωμένες γάτες


Υγιής ανάπτυξη

Ο συνδυασμός εξαιρετικά εύπεπτων συστατικών (π.χ. ιχθυοπρωτεΐνες, αυγό, ρύζι) και ιχθυελαίου (πλούσιου σε ωμέγα-3), η υψηλή ενεργειακή πρόσληψη και τα προσαρμοσμένα επίπεδα ασβεστίου και φωσφόρου συντελούν στην υγιή ανάπτυξη μιας νεαρής γάτας, αλλά και στην ενδυνάμωση μιας γάτας στο τέλος κύησης ή στη διάρκεια γαλουχίας.


Υποστήριξη ανοσοποιητικού

Αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνη Ε, βιταμίνη C και σελήνιο, μαζί με εκχυλίσματα μαγιάς βοηθούν στην ενίσχυση του ανώριμου ή ευάλωτου ανοσοποιητικού συστήματος.


Περισσότερες Πληροφορίες
Έντυπο Καταναλωτών Prestige for Cats

Γάτες
Ηλικίες Kitten
Συσκευασία 2kg
Σύσταση Αφυδατωμένες ζωικές πρωτεΐνες 30% (πουλερικά, χοιρινό). Καλαμπόκι. Ρύζι (17%). Λίπος πουλερικών. Λιναρόσπορος. Αφυδατωμένα ψάρια (4%). Υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες. Ίνες μήλων. Αυγό (2%). Μαγιά ζυθοποιίας. Χλωριούχο κάλιο. Ιχθυέλαιο (0,5%). Προϊόντα αυτόλυσης ιχθύων (0,4%). Θαλασσινό αλάτι. Ανθρακικό ασβέστιο. Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες. Γιούκα. Εκχυλίσματα μαγιάς (Saccharomyces cerevisiae, Cyberlindnera jadinii) 0,04%. Προβιοτικά (Enterococcus faecium 4b1707). Βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
Τεχνολογία Τροφής Super Premium
Τύπος Τροφής Ξηρά Τροφή
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Pet Passalis. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου