ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Prestige Adult Mini 3kg

Prestige Adult Mini 3kg
Prestige Adult Mini 3kg
  • Κωδικός: 40320
2,20€
3,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,20€
Πάνω από 50 χρόνια υγιεινής διατροφής! Από το 1965 αφιερώνουμε όλη μας την τεχνογνωσία και το πάθος μας στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων διατροφής για την ευζωία και την ευτυχία της γάτας και του σκύλου. Οι τροφές της Pro-Nutrition για ζώα συντροφιάς περιέχουν υψηλής ποιότητας συστατικά, προσεκτικά διαλεγμένα απευθείας από τη φύση. Έτσι, παρέχουν στις γάτες και στους σκύλους πλήρη και ισορροπημένα γεύματα.

Πλήρης τροφή για ενήλικους μικρόσωμους σκύλους


Ενισχυμένη γευστικότητα

Οι μικρόσωμοι σκύλοι θα λατρέψουν αυτήν τη συνταγή, αφού περιέχει εύγευστα συστατικά ιδανικά για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.


Υγιές δέρμα & μεταξένιο τρίχωμα

Υγιές δέρμα και μεταξένιο τρίχωμα χάρη στη σύνθεση με βιοτίνη και ψευδάργυρο, αλλά και στη βέλτιστη πρόσληψη ωμέγα-6 και ωμέγα-3 απαραίτητων λιπαρών οξέων.


Περισσότερες Πληροφορίες

Σκύλοι
Ηλικίες Adult
Μέγεθος Μικρό
Συσκευασία 3kg
Σύσταση Αφυδατωμένες ζωικές πρωτεΐνες 25% (πουλερικά, χοιρινό). Καλαμπόκι. Σιτάρι. Χοιρινό λίπος. Λιναρόσπορος. Ίνες μήλων. Αρακάς. Πολτός τεύτλων. Υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες. Ίνες από κουκιά. Μαγιά ζυθοποιίας. Θαλασσινό αλάτι. Προϊόντα αυτόλυσης ιχθύων (0,4%). Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες. Προβιοτικά (Enterococcus faecium 4b1707). Βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
Τεχνολογία Τροφής Super Premium
Τύπος Τροφής Ξηρά Τροφή
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Pet Passalis. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου